Projektovanje - Kabelnet Doo

Projektovanje

U okviru kompanije postoji projektni biro koji realizuje prekupljanje i izradu investiciono-tehničke dokumentacije iz oblasti elektroenergetskih sistema. Kompanija vrši izradu projekata elektroenergetskih objekata, projekata električnih instalacija i projekata elektroenergetskih priključaka objekata na javnu elektroenergetsku mrežu.

Izvođenje radova - Kabelnet Doo

Izvođenje radova

Kompanija izvodi radove na izgradnji i održavanju elektroenergetskih sistema, elektroenergetskih priključaka i električnih instalacija. Za izvođenje navedenih radova poseduje kompletnu mehanizaciju – građevinske mašine i adekvatan vozni park, a takođe i savremenu opremu za radove na energetskim kablovima.

Projektantski izvođački nadzor - Kabelnet Doo

Projektantski i izvođački nadzor

Kompanija nudi usluge projektantsko-izvođačkog nadzora u oblasti izgradnje elektroenergetskih sistema i električnih instalacija. Stučnost i iskustvo nadzora direktno utiče na kvalitet izvedenih radova, troškove pri izgradnji i utrošeno vremeno za izvođenje radova, poštovanje zakona i propisa u oblasti energetike.

Tehnički prijem objekata - Kabelnet Doo

Tehnički prijem objekata

Na osnovu stručnosti zaposlenih i posedovanja odgovarajućih licenci iz oblasti elektroenergetskih sistema, za odgovornog projektanta elektroenergetskih instalacija, odnosno odgovornog izvođača radova, kompanija učestvuje u tehničkim prijemima objekata za deo elektroenergetskih instalacija. Tehnički prijem objekata podrazumeva proveru potpunosti tehničke i druge dokumentacije za izgradnju odnosno izvođenje radova, kao i pregled izvedenih radova i usklađenost sa projektno-tehničkom dokumentacijom.

Zatražite ponudu

Kontaktirajte nas