Projektovanje - Kabelnet Doo, Novi Sad

Projektovanje

U okviru kompanije postoji projektni biro koji realizuje prekupljanje i izradu investiciono-tehničke dokumentacije kao i izradu projekata uvođenja sistema video nadzora za raskrsnice, škole, poslovne i stambene objekte. Takođe, kompanija izrađuje projekte unutrašnjih instalacija realizovanih klasičnim instalacionim kablovima, strukturnim kabliranjem, pasivnim optičkim mrežama.

Izvođenje radova - Kabelnet Doo, Novi Sad

Izvođenje radova

Stručni tim realizovao je velik broj projekata sistema za video nadzor na raskrsnicama, školama, na spoljašnjosti i unutrašnjosti stambenih i poslovnih objekata, sa izgradnjom privodne infrastrukture za montažu opreme i povezivanjem na centralne lokacije korisnika. U ponudi su kompletna tehnička rešenja sistema video nadzora, od planiranja, izrade tehničkog rešenja do same realizacije.

Kompanija izvodi montažne radove na unutrašnjim instalacijama u objektima, realizaciju pasivnih optičkih mreža, strukturno kabliranje, montažu antena i opreme za bežični pristup interenetu (Wifi acess point) unutar objekata i na javnim mestima.

Projektantski izvođački nadzor - Kabelnet Doo, Novi Sad

Projektantski i izvođački nadzor

Kompanija nudi usluge projektantsko-izvođačkog nadzora u oblasti izgradnje sistema video nadzora. Stučnost i iskustvo nadzora direktno utiče na kvalitet izvedenih radova, troškove pri izgradnji i utrošeno vreme za izvođenje radova.

Tehnički prijem objekata - Kabelnet Doo, Novi Sad

Tehnički prijem objekata

Na osnovu stručnosti zaposlenih i posedovanja odgovarajućih licenci iz oblasti telekomunikacija, za odgovornog projektanta, odnosno odgovornog izvođača radova, kompanija učestvuje u tehničkim prijemima objekata za sisteme video nadzora koji su neophodni za dobijanje upotrebne dozvole za izgrađeni objekat.

Zatražite ponudu

Kontaktirajte nas